Alle info en veelgestelde vragen

Informatie!

Tickets

Winter Park Festival is verplaatst, wat gebeurd er met mijn tickets?
Winter Park Festival is vanwege Covid-19 verplaatst naar 27 november 2021. Alle ticketkopers hebben een mail ontvangen waarin alle info omtrent het overzetten van tickets en het aanvragen van een refund staat beschreven. Heb je geen mail ontvangen maar wel tickets gekocht? Stuur dan een berichtje naar info@firstvision.nl met je naam, aantal tickets en je bestelnummer.
Waar haal ik mijn Winter Park Festival tickets?
Kun je niet wachten op het feestgedruis en gekkigheid van Winter Park Festival? Vind hier meer info over de tickets en scoor je Winter Park Festival kaartjes.
Vragen over je ticket(s)?
De ticketverkoop van Winter Park Festival verloopt via Eventbrite. Heb je vragen omtrent je ticket of de aanschaf hiervan, neem dan contact op met First Vision via info@firstvision.nl

Vervoer

Waar vind ik de Kiss & Ride van Winter Park Festival?
De Kiss & Ride van Winter Park Festival is te vinden in de parkeergarage van Aquabest. Deze is te vinden door de borden aquabest te volgen en waarna men bij de rotonde rechtdoor moet.
Waar kan ik parkeren?
Kom je met de auto? Volg vanaf de Terraweg te Best de borden ‘parkeren’ richting het festivalterrein. Drop je auto daar en stort je vol overgave op Winter Park Festival! Hier kun je auto parkeren. Dit kost € 12,- per auto. Dit kan alleen in cash betaald worden.
Rijden er pendelbussen vanaf het Centraal Station?
Zeker! Je bereikt Winter Park Festival vanaf Eindhoven Centraal Station met de pendelbus. De vertrek en retourtijden zijn hier te bekijken

Festival Info

Wanneer is Winter Park Festival?
Winter Park Festival vindt plaats op 27 november 2021 van 13.00 u tot 23.00 u.
Waar is Winter Park Festival?
Winter Park Festival wordt georganiseerd op Recreatiepark Aquabest, vlakbij Eindhoven.
Wat is de minimumleeftijd?
Wil je Winter Park Festival bezoeken? Dan is de 18+ de minimumleeftijd (ID kaart verplicht).
Is legitimatie verplicht?
De minimum leeftijd om Winter Park Festival te bezoeken is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om het festival te missen. Je rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart geven je toegang tot een onvergetelijke dag.
Zijn er lockers aanwezig?
Oh jazeker. Berg je spullen op in de lockers op het terrein.
Moet je op Winter Park Festival munten halen?
Iedere editie maakt Winter Park Festival gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.
Kan ik op het terrein pinnen?
Op Winter Park Festival is geen pinautomaat aanwezig. Echter kun je wel munten aanschaffen middels cash of door met pin te betalen.
Kun je op Winter Park Festival oordopjes kopen?
Uiteraard. We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na Winter Park Festival nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren.
Zijn selfiesticks op Winter Park Festival toegestaan?
Helaas, pindakaas. Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Mag ik professioneel fotoapparatuur meenemen?
Wil je jouw Winter Park Festival ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #winterparkfesitval. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar pr@firstvision.nl.
Mag ik deodorant mee naar binnen nemen?
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Mag ik het terrein (tussentijds) verlaten?
Wanneer je het festivalterrein verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Is Winter Park Festival toegankelijk voor mensen met een (lichamelijke) beperking?
Het terrein van Winter Park Festival is prima begaanbaar voor mindervaliden, echter blijft het natuurlijk een festivalterrein. Dit wil zeggen dat een groot deel van de activiteiten en area’s op het gras en op het strand te vinden zijn en soms wat ver uit elkaar liggen. Vrijwel alle area’s zijn te bereiken via verharde asfaltwegen en/of houten vloeren. De area’s zelf hebben voor een groot deel gras als ondergrond.
Mag ik mijn medicatie mee naar binnen nemen?
Wanneer je tijdens Winter Park Festival gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Mag ik roken op Winter Park Festival?
Roken is alleen toegestaan op open terrein. In overdekte area’s en onder overkappingen is roken verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Hoe zit het met allergieën / vegetarisch / veganistisch eten?
We houden rekening met bezoekers die een glutenallergie hebben en/of vegetarisch of veganistisch willen eten. Er zijn namelijk verschillende gerechten en andere etenswaren te verkrijgen die aan de eisen voldoen. De friet wordt gebakken in plantaardige olie en in het assortiment zitten diverse salades die zowel vegetarisch, veganistisch als glutenvrij te verkrijgen zijn. Voor bezoekers die vegetarisch willen eten zijn er ook verschillende pasta gerechten, sandwiches, vegetarische kebab en snacks te verkrijgen.
Wat doet Winter Park Festival met gevonden voorwerpen?
Ben je tijdens Winter Park Festival waardevolle spullen verloren? Don’t panic yet! Na afloop van het festival worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de organisatie First Vision. Alle gevonden voorwerpen worden in de week na het festival gepubliceerd op winterparkfestival.nl/lost-and-found.
Wat moet ik doen als ik me niet lekker voel?
Winter Park Festival wordt jouw moment! Geniet van de confetti, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl

Contact

Hoe kan ik met Winter Park Festival in contact komen?
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de Info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar info@firstvision.nl of ga naar onze contact pagina. We helpen je graag verder zodat je maximaal voorbereid bent op een onvergetelijke Winter Park Festival ervaring!
Kan ik een persaanvraag indienen?
We willen alle fotografen en cameramannen die op Winter Park Festival professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar info@firstvision.nl