Wil jij naar Winter Park Festival? Leuk! Hieronder vind je alle belangrijke info met betrekking tot het evenement. Lees het goed door en ga goed voorbereid op pad!

Locatie

Recreatieterrein Aquabest in Best (bij Eindhoven).

Tijd
Het feestje begint om 13:00 uur en duurt tot 23:00 uur!

Ticketprijs
Tickets voor Winter Park Festival haal je gemakkelijk in de voorverkoop. Hoe eerder jij er bij bent, hoe goedkoper je ticket!
Zwarte piste ticket: €27,50
Blauwe piste ticket: €32,50
Groene piste ticket: €37,50

Muziek
De DJ’s op Winter Park Festival nemen je mee naar alle uithoeken van de muziekwereld. Van housemuziek naar Après Ski en van hardstyle naar techno. Bij Winter Park Festival sta je op ieder moment van de dag te luisteren naar je favoriete muziek bij een van de drie stages.

Parkeren
Vanaf de Terraweg te Best de borden ‘parkeren’ volgen richting het festivalterrein.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Minimum leeftijd
18 jaar!

Kluisjes
Aanwezig! Voor maar 7 euro huur jij een kluisje en kan jij overdag je dikke winterjas kwijt.

Oordopjes
Om ervoor te zorgen dat je ook na Winter Park Festival nog heerlijk naar muziek kan luisteren zonder ruis in je oren, adviseren we je om oordopjes in te doen. Heb je nog geen oordoppen? Geen probleem, op het festivalterrein zijn ze te verkrijgen.

Selfiesticks
Selfiesticks zijn ​​voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers helaas niet toegestaan. We raden je aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.

Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw Winter Park Festival ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocket camera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #winterparkfestival. Professionele foto/video apparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar pr@firstvision.nl.

Munten
Iedere editie maakt Winter Park Festival gebruik van unieke munten. De munten hebben iedere editie een andere kleur en opdruk en zijn enkel die dag geldig. Dit doen we om te voorkomen dat de munten in de periode tussen Winter Park edities worden nagemaakt. Munten zijn te verkrijgen bij de kassa’s op het terrein en zijn na afloop van het event niet inwisselbaar.

Terrein (tussentijds) verlaten
Wanneer je het festivalterrein verlaat is het niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken.

Mensen met een (lichamelijke) beperking
Winter Park Festival is prima toegankelijk voor mindervaliden, echter blijft het natuurlijk een festivalterrein. Dit wil zeggen dat een groot deel van de activiteiten en area’s op het gras en/of in tenten te vinden zijn en soms wat ver uit elkaar liggen. Vrijwel alle area’s zijn te bereiken via verharde asfaltwegen en/of houten vloeren. De area’s zelf hebben voor een groot deel houten vloeren als ondergrond.

Medicatie
Wanneer je tijdens Winter Park Festival gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden bij de EHBO. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.

Roken
Roken is alleen toegestaan op open terrein. In overdekte area’s en onder overkappingen waaronder het VIP-Deck is roken verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.

Allergieën / vegetarisch / veganistisch eten
Er zijn tijdens Winter Park Festival verschillende gerechten en andere etenswaren te verkrijgen voor bezoekers die een glutenallergie hebben en/of vegetarisch of veganistisch willen eten. De friet wordt gebakken in plantaardige olie en in het assortiment zitten diverse salades die zowel vegetarisch, veganistisch als glutenvrij te verkrijgen zijn. Voor bezoekers die vegetarisch willen eten zijn er ook verschillende pasta gerechten, sandwiches, vegetarische kebab en snacks te verkrijgen.

Celebrate Safe
Winter Park Festival 2018 wordt jouw moment! Geniet van de zon, de muziek en de drank maar let wel op jezelf en op elkaar. Wanneer je jezelf niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin. Voor meer informatie over hoe jij veilig uit je dak kan gaan check: http://celebratesafe.nl