Lees hieronder alle info over het bestellen & betalen met de Winter Park app!

 Samen met Frontrow zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen en verbeteren van de Winter Park app. Met dit betaalsysteem hoef jij niet meer in de rij te staan voor een kluisje of om muntjes te halen en zit je niet meer met overgebleven muntjes na het festival. Het is een stuk makkelijker én voordeliger om te  bestellen en betalen. Op deze pagina leggen we een paar dingen uit.

Download de Winter Park app voor iOS of Android via onderstaande buttons en lees verder voor meer informatie over de app:

Winter Park Festival App

Het is niet meer van deze tijd dat je op festivals overal in de rij moet staan, om onder andere je kluisje of muntjes te kopen, waarna je bij thuiskomst erachter komt dat je nog ergens twee stripjes munten in je zak hebt. Wij zijn altijd bezig om onze bezoekers een zo goed mogelijke ervaring te bieden en onnodig in de rij staan hoort daar niet bij.

Met de Winter Park app kun je vooraf alvast wat munten en je kluisje kopen, zodat als je aankomt je feest gelijk kan beginnen! Na het festival kun je eenvoudig overgebleven munten teruggeven in de app en krijg je je resterende geld teruggestort*.

Voordelen van het nieuwe betaalsysteem
– Zet de munten vooraf in je wallet –
– Geen wachtrij meer bij de muntverkoop –
– Drankjes en hapjes bestel én betaal je makkelijk via de app –
– Geen gedoe om een kluisje te bemachtigen, want ook die reserveer je via de app –
– Munten over is geld terug! Je refund je munten via de app terug op je rekening* –
*Voor het refunden van munten wordt een administratie-fee (=1 munt) gerekend. Refunden kan tot 14 dagen na het festival.
*Munten gekocht bij een kassa-punt, kunnen niet gerefund worden. 

Aanmelden
Nadat je de app geïnstalleerd hebt, hoef je alleen je telefoonnummer in te voeren en daarna te bevestigen met de SMS die je ontvangt**. Hierna is je digitale wallet gekoppeld aan je telefoonnummer. Je hoeft geen account aan te maken of inloggegevens te onthouden. Door de koppeling met jouw telefoonnummer heeft niemand anders dan jij toegang tot je wallet.Munten kopen

Munten koop je eenvoudig via het hoofdmenu. Klik op de tegel MUNTEN KOPEN en selecteer vervolgens het gewenste aantal munten. Je bent niet gebonden aan een minimaal aantal, je kunt dus ook 1 muntje kopen als je nog nèt even een laatste biertje wilt voordat je door naar de afterparty gaat. Betalen kan met iDeal en Credit Card. Heb je een iPhone? Dan werkt Apple Pay uiteraard ook. 

Kluisje kopen

Ook je kluisje koop je vanaf nu in de Winter Park app, zonder in een rij te hoeven staan. Klik op de tegel KLUISJE KOPEN en rond de betaling af. Daarna zitten het nummer en de pincode van je kluisje veilig in je wallet. 


Eten en drinken bestellen

Een bestelling plaatsen ging nog nooit zo gemakkelijk. Klik op de tegel BESTELLEN (zorg wel eerst dat je munten in je wallet hebt staan) en kies vervolgens de locatie. Selecteer uit het assortiment wat je wilt bestellen en laat de QR van je bestelling zien aan de betreffende bar. 

Heb je al een borrel op en geen zin om zelf te gaan scrollen in een menu? In je profielpagina staat een QR code waarmee je op de ouderwetse manier kunt bestellen. Zorg wel dat je munten in je wallet hebt zitten uiteraard, laat je profie-QR zien en vertel de barman of -dame wat je wilt eten of drinken. 

Wil je niet met je telefoon rondlopen op het festival, of wil je met contant geld munten kopen? Ook dat is geen probleem. Bij de muntenkassa op het terrein kun je prepaid muntenkaarten kopen. Deze pas met QR-code toon je aan de bar en je kunt bestellen zoals je gewend bent. Wil je tijdens het festival met je prepaid kaart alsnog gebruik maken van het snelle bestellen via de app, dan kun je gemakkelijk de munten van de pas naar de app overhevelen met de scan-functie. 

Let op! Eerdergenoemde voordelen vervallen bij het kopen van een prepaid muntenkaart, dus ook het recht op refunds. 

Terugbetalingen
Heb je na Winter Park nog munten over? Geen probleem, deze kun je tot 14 dagen na het festival eenvoudig refunden* in de app. Ga naar je WALLET en klik op de tegel met WINTER PARK MUNTEN rechtsonder op de [i]. Op de achterkant kun je via de RESTITUTIE AANVRAGEN knop je overgebleven munten omwisselen voor geld. Het bedrag staat binnen 14 dagen op de rekening, via dezelfde methode als je betaald hebt. 

Klantenservice
Als je problemen hebt met het installeren van de app, kopen van munten, heb je een vraag of opmerking?

Neem contact met ons op via WhatsApp of Telegram: 06 – 432 436 21

We gaan je met de Winter Park App een hoop tijd en verloren munten besparen. Zo kan jij je richten op het allerbelangrijkste: lekker socializen met oude en nieuwe vrienden.

*Voor het refunden van munten wordt een administratie-fee (=1 munt) gerekend. Refunden kan tot 14 dagen na het festival.
** Je telefoonnummer wordt gebruikt voor de koppeling aan je digitale wallet.